"VROUWEN OP BESTELLING"
DE 2019 VOORSTELLING.

HET IS EEN KLUCHT IN 4 BEDRIJVEN GESCHREVEN DOOR ASTRID DE HAAN EN JAN TOL.
Regisseur Joris Brukx heeft de rollen verdeeld en de spelers zijn zich in hun rol aan het inleven. De voorstellingen zijn op 11 en 12 mei 2019 in de Berchplaets. 

Meer foto's op www.berghem.nl

Jan van Erp

Jan van Erp is 25 jaar lid, bestuurslid en penningmeester van Amicitia.

Jan van Erp is 25 jaar lid, bestuurslid en penningmeester van Amicitia.

Toneelvereniging Amiticia uit Berghem heeft tijdens haar jaarlijkse feestavond bij cafe-zaal Tante Toetje Jan van Erp gehuldigd met zijn zilveren jubileum. Jan van Erp is 25 jaar lid, bestuurslid en penningmeester van Amicitia. Na het doorlopen van een erehaag werd Jan in gezelschap van zijn familie uitvoerig bedankt door voorzitter Konrad Broekman. Ook ere-lid Geert Grosfeld heeft een mooi woordje gericht aan de jubilaris. Marianne Dreese – van Leth (Dorpsraad Berghem) benadrukte de vele verdiensten van Jan in haar toespraak. Marianne overhandigde, samen met bestuurslid Marij Schraven, jubilaris Jan van Erp een mooie oorkonde, een speld en bloemen.

Jan is zeer actief binnen de toneelvereniging. Naast de financiën en het bestuur, het verzorgen van de PR, is dat het bouwen van het decor. Een groot aandeel heeft Jan in de “Vrienden van Amicitia”. Jan is een bindende factor, heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is een echt verenigingsmens.

Na het doorlopen van een erehaag werd Jan, in gezelschap van zijn familie, uitvoerig bedankt door voorzitter Konrad Broekman. Ook ere-lid Geert Grosfeld heeft een mooi woordje gericht aan de jubilaris. Marianne Dreese – van Leth (Dorpsraad Berghem) benadrukte de vele verdiensten van Jan in haar toespraak. Marianne overhandigde, samen met bestuurslid Marij Schraven, jubilaris Jan van Erp een mooie oorkonde, een speld en bloemen.

de Ski club in Oss

Onderstaande foto's  zijn van een entertainengebeuren. De toneelvereniging wordt regelmatig gevraagd om, typetjes te spelen. In dit geval bij de Ski club in Oss, tijdens de kampioenschappen die daar gehouden zijn. Dit alles natuurlijk om de de bezoekers en de sporters te vermaken. Was zeer geslaagd en ze waren blij met onze toneelgroep Amicitia. 

2019 

MENSEN ACHTER DE SCHERMEN MAKEN DE PRODUCTIE COMPLEET!

Een productie van een voorstelling bestaat niet alleen uit toneelspelers. Vanzelfsprekend hoort daar ook een regisseur bij. Dit hebben we de laatste weken al laten zien in de productie 'Vrouwen op bestelling' van toneelvereniging Amicitia uit Berghem. Op Mooi Berghem stelden de regisseur Joris Brukx en de 13 spelers zich voor. Maar achter de schermen wordt er hard gewerkt om de voorstelling goed op de planken te krijgen.

Het bestuur, PR commissie, grime-commissie, productieleiding, licht en geluid-man en decormedewerkers dragen een steentje bij, bij deze Berghemse toneelvereniging. Deze personen maken van de productie een compleet verhaal
Mensen achter de schermen op een rijtje:
Henk en Dymph van Schaijk (bestuur en diverse commissies)
Geert Grosfeld (PR commissie, oud-speler en regisseur, en erelid(!))
Jan van Erp (decor commissie)
Greetje Kuijpers (grime, lees commissie)
Jan van Erp (bestuur en diverse commissies)
Marij Schraven (bestuur en diverse commissies, productieleiding)
Paul van der Heijden (licht/geluid en diverse commissies)
Marcel van Kessel (decor)
Rini van Schaijk (decor)
Henk van de Broek (decor)
Bron 2019 : https://www.mooiberghem.nl