"Hotel Hommelus" 

2022

Hotel Hommelus

Over het ‘Hotel Hommelus’

Hotel Hommelus is het verhaal over twee zussen die een hotel runnen. De zussen Karin en Anita zijn compleet verschillend, wat komische en chaotische taferelen oplevert. Tijdens het blijspel komen verschillende types een bezoek brengen in hun prachtige twee sterren hotel. De gasten en het personeel raken verzeild in onmogelijke situaties met veel humor en verrassende wendingen. Voor de zussen breekt een spannende tijd aan, moeten ze het familiehotel sluiten of mag het geopend blijven? Een hilarische komedie omtrent de perikelen in dit hotel zijn gegarandeerd.

Volle zaal voor de avondvoorstelling op 24 april 2022

Volle zaal voor de avondvoorstelling op 24 april 2022

Sfeerbeelden van de avondvoorstelling op 23 april 2022

Sfeerbeelden van de avondvoorstelling op 23 april 2022

Elf spelers brengen de komedie “Hotel Hommelus”. Het te spelen stuk is een komedie in twee bedrijven en is geschreven door Jose Frehe en Rob van Vliet. De bewerking, regie en verfilming is in handen van Joris Brukx.

“Hotel Hommelus” is een vlotte komedie, waarin de zussen Karin en Anita samen hotel Hommelus runnen. Annie de ‘spin in het web’ is de werkster en manusje van alles. Alleen heeft ze last van een vervelende kwaal: een steenpuist op haar achterste. Diverse gasten komen logeren in het hotel. Zo treffen we Wilbert, een vaste gast, een sulletje en verzamelaar van allerlei beestjes. Verder komen het bekakte echtpaar Charles en Marilyne logeren. De hoogbejaarden Gerrit en Stien komen er hun gouden huwelijksfeest vieren. Ook Aafke en Henriette logeren in het hotel, de een vol optimisme, de ander altijd klagend. Tenslotte zorgt Rozalinde, een waarzegster, voor verrassende wendingen in het spel. Kortom een vrolijk spel, met zeer uiteenlopende typetjes en vol vaart en komische ontwikkelingen.

De toneelvereniging AMICITIA

De toneelvereniging AMICITIA is ook onderling gezelligheid.

YouTube

Nieuw videokanaal Toneelvereniging AMICITIA Berghem

Op zondag 24 april 2022 om 19 uur zal toneelvereniging AMICITIA uit Berghem “Hotel Hommelus” vertonen in Dorpshuis De Berchplaets. De voorstelling wordt als FILM vertoond, maar de typetjes zult u ook in levende lijve ontmoeten.
Een verrassende combinatie die u nog niet eerder heeft gezien!

Instagram Gallery