2020 

AMICITIA annuleert de voorstellingen “Hotel Hommelus” 
BERGHEM – Toneelvereniging AMICITIA ivm Coronavirus (COVID-19)

Helaas door de covid-19 zijn alle activiteiten in 2020 afgelast, behalve een workshop.

Henk van Schaijk benoemd tot erelid

Henk van Schaijk benoemd tot erelid
Tijdens de ALV is Henk van Schaijk, onder luid applaus, benoemd tot erelid van AMICITIA.
Henk is mede-initiatiefnemer van AMICITIA en is vanaf de oprichting erg betrokken bij de club.Dit jaar heeft hij besloten om een stapje terug te zetten en uit het bestuur te treden.

Een mooi moment om Henk te waarderen en te benoemen tot erelid. Henk is 28 jaar bestuurslid geweest, waarvan 25 jaar als voorzitter. Hoewel Henk nooit rollen heeft gehad op het toneel, speelde hij wel een heel grote rol letterlijk en figuurlijk achter de schermen. Henk heeft zich tientallen jaren ingezet voor de vereniging op diverse vlakken, was en is zeer betrokken en wordt terecht onze ‘toneelvader’ genoemd.Na een korte speech kreeg Henk uit handen van voorzitter Konrad Broekman een bloemetje en een beeld met inscriptie.
Ere wie ere toekomt.

Gallery with Text and Buttons

Elize Jorritsma
scaena-podium.nl
Specialiteit, werken met grotere groepen, workshops in bedrijven, muziektheater, musical. Leren door middel van theater. Sociale vaardigheden, durven, jezelf beter accepteren en leren kennen. Regisseren: theater wat emotie raakt, theater met een knipoog, Specialties: theaterspektakels, Drama, muziek theater, musical, kindertheater en volkstheater.

Hennie Wijgergangs
linkedin.com/in/hennie-wijgergangs
De kwaliteit van de trainer maakt het verschil, niet het inhoudelijke programma.
Met mijn 25 jaar ervaring als trainer/coach/regisseur put ik uit een enorme rugzak trainingstools en heb daarnaast de nodige levenservaring. Ik maak graag gebruik van creatieve werkvormen. Mijn vertrekpunt is altijd de deelnemer in de groep, met zijn/haar beginsituatie.

Hester Visscher

https://www.hestervisscher.nl/
Naast het geven van zangles aan volwassenen, jongeren en kinderen (Zingelingen) ben ik sinds enkele jaren presentatrice. Ik presenteer regelmatig voorstellingen voor o.a. Theater de Lievekamp.

Met een nieuwe regisseur Joris Brukx , 11 nieuwe en 3 "oud" leden brachten het stuk "Vrouwen Op Bestelling" op de planken.

Regisseur Joris Brukx heeft de rollen verdeeld en de spelers zijn zich in hun rol aan het inleven voor een nieuw avontuur: ‘Hotel Hommelus’ 


Rabo ClubSupport: Stem op Toneelvereniging Amicitia Berghem
Jij beslist mee! Toneelvereniging Amicitia Berghem is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.